Tampereen Kauppakamarin strategiakuva

Tampereen Kauppamari

Tampereen Kauppakamarin strategian visualisoinnin tyyliksi valitsimme modernin isometrisen kuvitustyylin, joka mukailee Tampereen Kauppakamarin ilmettä myös värimaailman ja typografian osalta. Mukaan toimme infografiikkaa, sekä Tampereen aluetta kuvaavaa siluettikuvitusta tukemaan ja vahvistamaan viestiä.

”Anniinan kanssa työskentely oli ketterää ja vuorovaikutteista. Hän otti hyvin huomioon monimuotoiset tarpeemme ja toiveemme, ja noudatti graafista ohjeistoamme. Anniina pystyi toteuttamaan tarvittavat muutokset kommenttikierroksen jälkeen hienosti melko tiukassa aikataulupaineessa. Olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”

Antti Eskelinen, toimitusjohtaja, Tampereen kauppakamari

JRK Designs

JRK Designs on asiakaslähtöinen rakennesuunnittelua tarjoava yritys. Heidän asiakkaitaan ovat Pohjoismaan pienet ja keskisuuret rakennuskohteet.

Loimme asiakkaan toiveiden mukaan ja heidän tarpeeseen sopivan yritysilmeen sekä tämän pohjalta tarvittavat markkinointimateriaalit.

”Yhteistyö Anniinan kanssa sujui alusta asti joustavasti ja ammattitaitoisesti. Hän hahmotti nopeasti, mitä ilmeeltä toivottiin ja esimerkiksi yrityksen omien autoCAD -piirustusten käyttö osana ilmettä oli onnistunut oivallus!”

Jarkko Koli, JRK Designs

OPTO APPRO

Opto Appron Rilli Ralli on vuosittain pääkaupunkiseudulla järjestetty opiskelijatapahtuma.

Loimme opiskelijajärjestön toiveiden mukaan leikittelevän, hauskan ja tapahtuman luonnetta kuvaavan ilmeen. Kuvitus on luotu täysin tapahtumaa varten. Ilmeen pohjalta toteutimme tarvittavat materiaalit, mm rastipassin.

”Saimme toivomamme lopputuloksen helposti ja vaivattomasti. Tapahtumalle suunniteltu ilme jopa ylitti odotuksemme ja saimme siitä paljon positiivista palautetta opiskelijoiltamme.”

Taru, OJO ry:n hallituksen puheenjohtaja

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä uusia menestystarinoita!